Reisopack Nederland heeft deze maand een Reisopack 2905 omgeruild bij een klant. Voor de omruiling moest de oude Reisopack 2905 gedemonteerd worden. Deze heeft hier ruim acht jaar vol gedraaid, maar de omsnoeringsmachine was inmiddels afgeschreven en had veel onderhoud nodig. De klant heeft alle jaren met veel succes gebruik kunnen maken van de machine en dus besloten om dezelfde machine nogmaals aan te schaffen, alleen dan als nieuwe variant. U leest hieronder verder over de demontage van de omsnoeringsmachine en hoe we ervoor hebben gezorgd dat deze weer gebruikt kan worden door een andere klant.

Demontage van gebruikte Reisopack 2905

Het demonteren van een omsnoeringsmachine is een behoorlijke klus, omdat deze in veel gevallen gekoppeld zit aan een bewerkingslijn. Daarnaast is de machine erg zwaar. Het is dan ook niet voor niets dat wij het demonteren graag voor onze klanten uit handen nemen. Dit is slechts een van de velen services die Reisopack Nederland aanbiedt. Benieuwd hoe we jou van dienst kunnen zijn? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Omsnoeringsband van Reisopack | Reisopack Nederland

Duurzame revisie van gebruikte omsnoeringsmachines

Bij Reisopack Nederland proberen we alles uit onze machines te halen aan de hand van duurzame oplossingen. In het geval van deze gebruikte Reisopack 2905, is de omsnoeringsmachine volledig gereviseerd in de werkplaats. Hierbij lopen wij de techniek van de machine volledig na en vervangen we alle bewegende onderdelen. Door de revisie, hebben we de machine weer aan een andere klant kunnen verkopen, die de Reisopack 2905 in gebruik zal nemen om pallets met perendozen om te snoeren. Na de revisie werkt de gebruikte omsnoeringsmachine weer als nieuw. Zo kan deze nog vele jaren mee.

Omsnoeringsband van Reisopack | Reisopack Nederland

Reisopack Nederland helpt u graag verder!

Wilt u uw bedrijf ook optimaliseren met de aanschaf van een (gebruikte) omsnoeringsmachine? Neem dan vooral contact op met Reisopack Nederland. Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar. Stuur een mail naar info@reisopack.nl of bel naar +31 (0)850 778 387. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen.