In de maand oktober is er op het ABC terrein, bij één van onze klanten in Poeldijk, een volledig automatische omsnoeringsmachine met hoeklataanzetters van Reisopack Nederland geplaatst. Dit betreft de Reisopack 2905 in de bedrijfskleuren van de klant. Wij leveren niet alleen machines, maar denken met onze klanten mee en passen onze omsnoeringsmachines aan naar de wensen van onze klant. Hierdoor zijn onze omsnoeringsmachines geschikt voor allerlei soorten verwerkingslijnen.

Onderhoud aan de omsnoeringsmachine

De verwerkingslijn waarin deze omsnoeringsmachine is geplaatst is door een automatiseringsbedrijf bedacht en opgezet. Wij hebben de machine dan ook volledig aangepast naar zijn wensen om het werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarnaast nemen wij van Reisopack Nederland de volledige zorg op ons en zorgen wij niet alleen voor een goede installatie van de omsnoeringsmachine, maar nemen wij ook de aftersales voor onze rekening. Mocht nu blijken dat onze klant problemen ervaart tijdens het gebruik van de omsnoeringsmachine, dan kan hij altijd contact met ons opnemen. Dit is voor zowel de eindgebruiker als voor het automatiseringsbedrijf voordelig, omdat zij beide ontzorgt worden. Voor ons van Reisopack is een goede service en onderhoud namelijk erg belangrijk.

Omsnoeren binnen een verwerkingslijn

Onze klant in Poeldijk heeft ervoor gekozen om de producten centraal te gaan verpakken en sorteren. De pallets worden opgebouwd met verschillende dozen vol met producten en zullen vervolgens per vrachtwagen getransporteerd worden naar de eindbestemming. Aan het einde van deze verwerkingslijn staat de omsnoeringsmachine Reisopack 2905 klaar om deze pallets te omsnoeren, zodat het transporteren veilig en vlekkeloos kan verlopen.


  Reisopack omsnoeringsmachine 2905 Reisopack omsnoeringsmachine 2905 Reisopack omsnoeringsmachine 2905

De Reisopack 2905 omsnoeringsmachine

De reden dat er gekozen is voor de Reisopack 2905 is dat deze omsnoeringsmachine de pallets compleet zelfstandig kan omsnoeren. Daarnaast is het mogelijk om verschillende programma’s uit te voeren afhankelijk van de soort pallet. Zo kan deze machine bijvoorbeeld 3 bandjes met hoeklatten plaatsen, maar ook 2 of 4 bandjes met hoeklatten. Dit is heel makkelijk aan te sturen vanuit de verwerkingslijn, zodat de machine zelfstandig weet wat er moet gebeuren. Zo is deze machine altijd geschikt om uw werkzaamheden te vereenvoudigen.

Meer informatie over omsnoeringsmachine binnen uw verwerkingslijn?

Wilt u ook graag een advies met betrekking tot de omsnoeringstechnieken binnen uw bedrijfsprocessen? Of bent u benieuwd wat Reisopack Nederland voor u kan betekenen? Neem dan vooral contact met ons op! U kunt een mail sturen naar info@reisopack.nl of ons bellen op +31 (0)850 778 387.