Reisopack Nederland lanceerde op 2 september haar nieuwe website en maakte dit bekend via sociale media. Reisopack vindt haar oorsprong in Spanje en is sinds 1992 leverancier van moderne automatische en semi-automatische omsnoeringsmachines. Wereldwijd zijn er meer dan 10.000 omsnoeringsmachines draaiende van het merk Reisopack en dit aantal loopt ieder jaar op. Per jaar worden er namelijk zo’n 600 nieuwe machines geproduceerd. Sinds kort draait er dus ook een Nederlandse pagina onder de naam Reisopack Nederland.

Dichter bij de Europese markt

Sander Zuidgeest van Reisopack Nederland: “Met deze stap willen we nog dichter bij de Europese markt komen te staan. Zo willen wij ons met name richten op bedrijven die actief zijn in de verpakkingsindustrie, de voedingsindustrie, de logistiek en de industriële sector. Onze omsnoeringsoplossingen kunnen in veel verschillende sectoren gebruikt worden. Door onze vele jaren aan ervaring zijn wij in staat om bedrijven van het beste advies te kunnen voorzien en leveren wij maatwerkoplossingen. Iedere sector heeft natuurlijk andere eisen bij omsnoeringsmachines, waardoor wij als Reisopack Nederland met onze ervaring het aangewezen bedrijf zijn bij het oplossen van omsnoeringsvraagstukken.

Verschillende talen

De website van Reisopack is in drie talen te bekijken en bevat alle soorten omsnoeringsmachines, van horizontaal tot verticaal en van automatisch tot semi-automatisch. Zo publiceerde Groentennieuws in juli een bericht over de Reisopack 2905, een automatische omsnoeringsmachine. Deze zelfstandige machine kan geïntegreerd worden in een automatische productielijn om zo grote aantallen pallets te kunnen omsnoeren. Tevens zijn omsnoeringsband en omsnoeringsband versnipperaars verkrijgbaar en bevat de website een eigen onderdelen webshop.