Onlangs heeft Reisopack Nederland een nieuwe Reisopack 2830 vervoerd naar IJsselmuiden. De Reisopack 2800 van komkommerkwekerij IJsselgrow was namelijk toe aan vervanging. Jarenlang heeft de klant met veel plezier pallets omgesnoerd met de verouderde omsnoeringsmachine. Met de nieuw geïnstalleerde machine, zal het werk in de toekomst nog gemakkelijker en sneller verlopen.

Vervanging van de oude machine

Het personeel van IJsselgrow werkte tot de laatste dag nog met veel plezier met de Reisopack 2800 omsnoeringsmachine. Toch was de nieuwsgierigheid naar de nieuwe omsnoeringsmachine ook erg gegroeid; de werknemers hadden online al precies opgezocht hoe de Reisopack 2830 te werk gaat. Zo ontdekten zij dat de Reisopack 2830 nóg sneller is dan de Reisopack 2800, omdat de omsnoeringsband een stuk sneller vervangen kan worden. Hierdoor was onze monteur al snel klaar met het geven van additionele uitleg en kon het personeel binnen een mum van tijd weer aan de slag met de omsnoering van komkommerdozen.

Omruiling omsnoeringsmachines | Reisopack Nederland

Reisopack 2830 semi-automatische omsnoeringsmachine

Met de Reisopack 2830 investeert u in een hele wendbare machine. De omsnoeringsmachine is namelijk gemakkelijk te verplaatsen, waardoor u een hoop energie bespaart, aangezien u niet langer alle pallets naar de machine hoeft te vervoeren. De Reisopack 2830 is semi-automatisch, wat betekent dat het personeel de omsnoeringsband zelf rondom de pallet moeten binden. Vervolgens zorgt de machine ervoor dat het band strakgetrokken en verbonden wordt. Met deze machine is het ook mogelijk dat het personeel hoeklatten om de pallet plaatst.

Stevig omsnoeren met een Reisopack omsnoeringsmachine

De omsnoeringsmachines van Reisopack zijn variabel inzetbaar. Heeft u dagelijks slechts enkele pallets? Dan past een semi-automatische omsnoeringsmachine perfect bij uw bedrijfsvoering. Als u echter aan de lopende band pallets omsnoert, raden wij u eerder een volautomatische omsnoeringsmachine aan. Een omsnoeringsmachine versnelt het proces van omsnoeren niet alleen, maar maakt het ook nog eens een stuk veiliger. Uiteraard kunt u bij onze specialisten terecht als u graag geadviseerd wilt worden over de aankoop van een tuinbouwmachine. Vul ons contactformulier in met al uw vragen, of neem contact op via +31 (0)850 778 387!