Het nieuwe jaar is aangebroken en dat houdt in dat het momenteel een rustige periode is voor groentekwekers. Zo’n twee maanden geleden heeft de teeltwissel plaatsgevonden en zijn de kassen weer grondig gereinigd. De nieuwe gewassen staan momenteel in de kassen en nu is het wachten tot de oogst weer gaat beginnen. Maar hoe kunt u deze tijd nu het beste benutten? Door een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw omsnoeringsmachine natuurlijk!

Uw omsnoeringsmachine klaar voor de nieuwe oogst

Het is een kwestie van wachten tot de nieuwe groentes geoogst kunnen worden, zodat deze vervolgens verpakt kunnen worden voor transport. Hierdoor staat uw omsnoeringsmachine waarschijnlijk tijdelijk stil. Dit is het perfecte moment om de jaarlijkse onderhoudsbeurt uit te (laten) voeren. Het is uiteraard mogelijk om het onderhoud zelf uit te voeren, maar u kunt dit ook volledig uit handen geven. Wij van Reisopack hebben ervaren monteurs in dienst die u graag verder helpen. Wilt u het onderhoud toch liever zelf verrichten, maar wil dit niet helemaal lukken? Ook dan staan wij van Reisopack voor u klaar en kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Hierdoor wordt het onderhoud op de juiste wijze uitgevoerd en kunt u zonder zorgen aan het nieuwe seizoen beginnen.

Jaarlijk onderhoud aan omsnoeringsmachine | Reisopack

Een onderhoudsbeurt op locatie of in onze werkplaats?

Waar deze onderhoudsbeurt plaatsvindt, heeft u volledig zelf in de hand. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Nederland, reizen onze servicemonteurs de gehele wereld over om een reparatie- of onderhoudsbeurt te verrichten. Vaak is dit voordeliger dan wanneer u de omsnoeringmachine naar onze werkplaats laat transporteren. Mocht u gebruik maken van onze mobiele omsnoeringsmachines, zoals de Reisopack 2800 en Reisopack 2830, dan kunt u er eventueel ook voor kiezen om alleen de bindkop naar onze werkplaats op te sturen. Hierdoor bespaart u niet alleen op de transportkosten, maar ook op de voorrijkosten. De monteurs zullen de bindkop volledig controleren en reinigen om deze vervolgens naar u terug te sturen.

Groentekwekers laten jaarlijks onderhoud uitvoeren omsnoeringsmachine | Reisopack

Een afspraak maken met Reisopack voor uw onderhoudsbeurt

Wilt u graag een afspraak maken met Reisopack voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw omsnoeringsmachine? Of heeft u de onderhoudsbeurt al uitgevoerd en bent u momenteel op zoek naar losse onderdelen om te vervangen? Wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)850 778 387 of een mail sturen naar info@reisopack.nl, wij staan u graag te woord.