Onlangs is onze monteur langs geweest bij een auberginekweker om het jaarlijkse onderhoud uit te voeren aan zijn machines. Deze kweker is al een aantal jaren klant van ons en heeft in totaal drie omsnoeringsmachines verwerkt in zijn verwerkingslijn, namelijk twee Reisopack 2830 semi-automatische omsnoeringsmachines en een Reisopack 2905 volautomatische omsnoeringsmachine. Met deze onderhoudsbeurt verlengen we niet alleen de levensduur van de machines, maar zorgen we er ook voor dat de klant zonder problemen zijn machines kan blijven gebruiken!

Verwerkingslijn uitgebreid met volautomatische omsnoeringsmachine

Tot aan 2020 gebruikte de auberginekweker alleen een Reisopack 2830 semi-automatische omsnoeringsmachine in zijn verwerkingslijn. Het grote voordeel van deze machine is dat deze enorm flexibel is in gebruik. Zo kan auberginekweker de omsnoeringsmachine makkelijk verplaatsen met de zwenkwielen zodat de machine naast de niet gebonden pallets kan staan. Echter, merkte de kweker een tweetal jaar geleden dat de hoeveelheid aan pallets te groot werd voor de twee semi-automatische omsnoeringsmachines. Om zijn verwerkingsproces meer te automatiseren is er sinds 2020 ook een Reisopack 2905 volautomatische omsnoeringsmachine toegevoegd aan de verwerkingslijn.

Automatische omsnoeringsmachine is grote aanwinst

De auberginekweker heeft de Reisopack 2905 automatische omsnoeringsmachine nu al iets meer dan 2 jaar in gebruik en ervaart dit als een grote aanwinst. Op dit moment heeft de verwerkingslijn drie uitgangen waar elk een omsnoeringsmachine is verwerkt. Het overgrote deel van de pallets wordt via de volautomatische omsnoeringsmachine verwerkt. Bij de andere twee uitgangen worden de semi-automatische omsnoeringsmachines nog steeds gebruikt.

  Jaarlijks onderhoud aan omsnoeringsmachine auberginekweker | Reisopack

Onderhoud aan uw omsnoeringsmachines

Wij raden al onze klanten aan om van tijd tot tijd onderhoud uit te (laten) voeren aan de omsnoeringsmachines. Dit kan bijvoorbeeld jaarlijks of wanneer de machine slijtage gaat vertonen. De auberginekweker heeft ervoor gekozen om jaarlijks een onderhoudsbeurt op locatie te laten uitvoeren door ons. Tijdens ons laatste bezoek werden alle drie de omsnoeringsmachines nagelopen op eventuele mankementen of tekenen van slijtage. Vervolgens werden alle onderdelen gesmeerd en vervangen indien nodig. Uiteraard wordt alles ook weer netjes schoongemaakt, zodat de machine er voorlopig weer tegenaan kan.

Onderhoudsbeurt bij Reisopack

De service van Reisopack gaat verder dan het verkopen van kwalitatieve omsnoeringsmachines. Ook op het vlak van installatie en onderhoud ontzorgen wij u graag!

Heeft u na het lezen van dit nieuwsbericht nog vragen over onze omsnoeringsmachines? Of heeft u een omsnoeringsmachine in uw verwerkingslijn die wel een onderhoudsbeurt kan gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op met Reisopack! Wij zijn te bereiken op +31 (0)850 778 387 of u kunt een mail sturen naar info@reisopack.nl