Deze maand hebben wij een volledig opgeknapte Reisopack 2800 omsnoeringsmachine geleverd bij GEDI, een bedrijf dat voornamelijk bloemen en planten exporteert op internationaal niveau. Zo wordt er veel geleverd binnen de retail en aan groothandels. Momenteel hebben zij al twee omsnoeringsmachines van Reisopack in gebruik en daar is nu dus een derde aan toegevoegd.

Omsnoeringsmachine in de bloemenhandel

In de bloemenhandel worden de meeste producten verpakt in dozen, waarna deze met tape worden vastgemaakt. Echter, is dit proces van omsnoeren met tape een enorm tijdrovende klus. Dit is de reden dat ze er bij GEDI voor hebben gekozen om de dozen op pallets te plaatsen en vervolgens te omsnoeren met omsnoeringsband. Dit versnelt niet alleen het verwerkingsproces, maar zorgt er ook voor dat de bloemen en planten veilig met het transport mee kunnen.

Reisopack 2800 omsnoeringsmachine

De Reisopack 2800 is een semi-automatische omsnoeringsmachine die gebruikt kan worden om dozen op pallets horizontaal te omsnoeren. Het voordeel van deze omsnoeringsmachine is dat deze eenvoudig naast de pallets geplaatst kan worden. Hierdoor hoeft u uw instabiele, ongebonden pallets met bloemen niet te verplaatsen. Daarnaast kunt u de hoogte van de strips volledig zelf instellen met een minimale hoogte van 17 cm. De machine wordt aangedreven met een accu, maar kan optioneel ook op netspanning aangesloten worden. Dit maakt de omsnoeringsmachine enorm gebruiksvriendelijk.

Omsnoeringsmachine Reisopack 2800 bij Gedi | Reisopack Reisopack 2800 in gebruik bij Gedi | Reisopack

Gebruikte omsnoeringsmachine Reisopack 2800

Bij Reisopack is het mogelijk om te kiezen voor een gebruikte omsnoeringsmachine. Dat is ook precies wat GEDI heeft gedaan. Voordat wij de machine hebben afgeleverd, is deze volledig door ons geïnspecteerd en waar nodig, hersteld en opgeknapt. Bij een gebruikte omsnoeringsmachine bieden wij dezelfde garanties en services aan als bij onze nieuwe machines. Hierdoor kunt u kosten besparen zonder dat u inlevert op kwaliteit. Daarnaast is het ook mogelijk, indien u dit wenst, om een onderhoudsbeurt uit te laten voeren op locatie. Door dit regelmatig te doen, kunt u jarenlang plezier hebben van uw omsnoeringsmachine!

Omsnoeringsmachines bij Reisopack

Bent u opzoek naar een omsnoeringsmachine om de werkzaamheden binnen uw bedrijf te vereenvoudigen? Of wilt u uw omsnoeringsmachine verkopen? Dan helpen wij van Reisopack u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Een dringende vraag? U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)850 778 387.