Net als auto’s zijn ook omsnoeringsmachines periodiek aan onderhoud toe. Denk bijvoorbeeld aan het afstellen van omsnoeringsband, controleren van alle mechanische onderdelen én schoonmaken van de bindkop. Dit laatste hebben wij onlangs uitgevoerd bij een van onze klanten. Onze monteurs hebben de bindkop van een Reisopack 2800, een semi-automatische omsnoeringsmachine, nagelopen en opgeknapt.

Bindkop schoonmaken

Nadat de bindkop van de Reisopack 2800 is verwijderd, halen onze monteurs deze helemaal uit elkaar. Een volgende stap is om het volledige binnenwerk van de bindkop schoon te maken en de onderdelen te controleren op slijtage. Alle onderdelen die slijtage vertonen, worden vervangen en opnieuw gesmeerd. Tot slot wordt de bindkop terug in elkaar gezet en uitvoerig getest of deze terug naar behoren werkt.

Het is belangrijk om bovenstaande stappen periodiek te (laten) uitvoeren voor de bindkop van je omsnoeringsmachine. Hiermee verklein je namelijk de kans op slijtage en defecten aan de machine. Na het opknappen van de bindkop is deze weer zo goed als nieuw en kan deze terug een lange tijd mee!

Bindkop Reisopack 2800 weer zo goed als nieuw Reisopack Nederland Reisopack Nederland Bindkop Reisopack 2800 weer zo goed als nieuw Bindkop Reisopack 2800 zo goed als nieuw Reisopack Nederland Bindkop Reisopack 2800 zo goed als nieuw

Reisopack 2800 omsnoeringsmachine

De Reisopack 2800 is een semi-automatische omsnoeringsmachine, welke voornamelijk gebruikt wordt om pallets horizontaal om te snoeren. Desbetreffende omsnoeringsmachine is voorzien van een bindkop die werkt op 230 Volt en heeft een bindhoogte die instelbaar is van minimaal 13 centimeter tot maximaal 200 centimeter. Ter referentie kan deze omsnoeringsmachine een pallet met vier hoeklatten en drie banden omsnoeren in maar liefst 55 seconden.

Onderdelen omsnoeringsmachine kopen

Bij Reisopack verkopen wij niet alleen omsnoeringsmachines, maar ook de bijbehorende onderdelen. Zo hebben wij in samenwerking met Steenks Service een groot magazijn, waardoor alle onderdelen bijna altijd op voorraad en onmiddellijk leverbaar zijn. De onderdelen van onze omsnoeringsmachines kunt u bestellen via onze webshop. Ook wanneer uw onderdelen vervangen moeten worden of er reparaties uitgevoerd moeten worden, zijn wij u graag van dienst.

Om onderdelen te kunnen bestellen en alle prijzen in te zien, dient u zich wel eerst te registreren op de website van Steenks Service. Indien u geen account heeft of aan wilt maken, kunt u ook vrijblijvend een offerte opvragen.

Neem contact op met Reisopack Nederland

Wij van Reisopack Nederland staan graag voor u klaar om (de bindkop van) uw omsnoeringsmachine na te lopen en eventueel te repareren. Heeft u nog vragen hierover of wilt u een afspraak inplannen voor een onderhoudsbeurt? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)850 778 387 of te mailen naar info@reisopack.nl.