Kortgeleden zijn collega’s van de afdeling sales samen met enkele monteurs op bezoek geweest bij onze machinefabriek nabij Barcelona in Spanje. Normaliter staan er meerdere bezoeken per jaar op de agenda, echter door de COVID-19 restricties die opgelegd zijn was het alweer meer dan 1,5 jaar geleden dat we onze fabriek konden bezoeken.

Innovatie en uitwisseling van kennis

De voornaamste reden van dit bezoek was ditmaal het uitwisselen van productverbeteringen aan de diverse bandmachines en het delen van technische kennis. Doordat onze monteurs dagelijks omsnoeringsmachines installeren en storingen verhelpen bij onze klanten en relaties kunnen zij veel praktijkkennis overbrengen op onze collega’s in Spanje. Anderzijds worden onze afdeling sales en de monteurs door Reisopack Spanje op de hoogte gebracht van de laatste innovaties en machines die zij aan het ontwikkelen zijn. Zo kunnen wij u melden dat er binnenkort een nieuwe verticale omsnoeringsmachine aan het assortiment wordt toegevoegd.

Nieuwe verticale omsnoeringsmachine; Reisopack 2200

De Reisopack 2200 zoals de nieuwe machine heet is specifiek ontwikkeld voor het verticaal omsnoeren van verschillende formaten pallets. Zo is de minimale omsnoeringshoogte 50 cm vanaf de grond en kan deze machine pallets tot 2 meter en 70 centimeter in de hoogte voorzien van een omsnoeringsband. De breedtematen van de pallets kunnen variëren van 80 tot 130 centimeter. Het omsnoeringsband wordt via een lans onder de pallet doorgegeven zodat deze weer in de kop aan de bovenkant van de machine samenkomt en het omsnoeringsband strak trekt en samensmelt.

Reisopack 2200 vertical pallet strapping machine
Reisopack 2200 vertical pallet strapping machine

Op maat gemaakte omsnoeringsmachine

Reisopack kan desgewenst ook omsnoeringsmachines op maat maken om zo aan uw specifieke verpakkingswensen te voldoen. Deze Reisopack 2200 is na een kwaliteitsinspectie klaar om vervoert te worden naar een grote palletfabriek in Nederland waar hij door onze monteurs geïnstalleerd zal gaan worden. De machine is op maat gemaakt, zo bevat deze een speciale pers en kan hij geïntegreerd worden in een bestaande productielijn.

Bent u ook geïnteresseerd in Verticale omsnoeringsmachines of Horizontale omsnoeringsmachinesomsnoeringsoplossingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze productspecialisten via e-mail: info@reisopack.nl of telefoon; +31 (0) 85 077 8387