Voor kwalitatief goede (automatische) bundelmachines kunt u terecht bij Reisopack. Al onze bundelmachines zijn ontwikkeld voor het bundelen en/of omsnoeren van pallets en gestapelde goederen met omsnoeringsband. Dankzij onze ruime ervaring in het ontwikkelen en vervaardigen van kwalitatieve bundelmachines, zijn wij in staat om u te voorzien van een (automatische) bundelmachine die perfect aansluit bij uw noden en wensen.

Breed assortiment bundelmachines

Door in te zetten op kunststof omsnoeren heeft Reisopack in de loop der tijd een breed assortiment aan kunststofband bundelmachines opgebouwd. Het bundelen van producten, zoals dozen en overige (stapelbare) goederen heeft als voordeel dat u makkelijk alles bij u elkaar kunt houden zonder dat uw goederen dus gaan beschadigen. Veelal wordt PP of PET band gebruikt voor het omsnoeren. Reisopack levert voornamelijk semi-automatische en automatische bundelmachines. Met die laatste kunnen volledig automatisch complete palletladingen zoals bijvoorbeeld dozen met meubilair omsnoerd of gebundeld worden.

Semi-automatische en automatische bundelmachines

Ons assortiment semi-automatische bundelmachines bestaat uit omsnoeringsmachines waarbij een operator nog handmatig bepaalde handelingen moet uitvoeren om een partij goederen te kunnen omsnoeren. Onze automatische bundelmachines daarentegen kunnen, zonder tussenkomst van mensenhanden, volledig automatisch goederen bundelen en/of omsnoeren. Een ander bijkomend voordeel van deze bundelmachines is dat deze ook geรฏntegreerd kunnen worden in volautomatische verpakkingslijnen wat ze breed inzetbaar maakt. Desgewenst kunnen bundelmachines op maat gemaakt worden zodat ze nog beter aansluiten op uw wensen.

Voor elke toepassing een bundelmachine

Een bundelmachines wordt gebruikt voor het omsnoeren en/of bundelen van producten. Vanwege de vele toepassingen die deze machines hebben is er ook veel keuze, van handmatig tot volautomatisch bundelen. Zoekt u bijvoorbeeld een handzaam tafelmodel of bent u op zoek naar een machine die hele pallets omsnoert? Meestal is dan ook de vraag of u de machine af en toe of continu wilt gebruiken voor al het omsnoeringswerk. Heeft u een vraag over welke bundelmachines het beste past bij de door u gebruikte toepassing? Neem dan contact op met onze specialisten voor een gericht advies. U kunt ze bereiken door te mailen naar info@reisopack.nl of te bellen naar +31 (0) 85 077 8387.