Reisopack heeft een ruim aanbod aan gereviseerde en tweedehands bundelmachines. Misschien vraagt u zich af waarom u zou kiezen voor een gebruikte bundelmachine? Die vraag is simpel te beantwoorden; door een oude machine te reviseren verlengen wij de levenscyclus van de machine en gaan zo ook nog eens verspilling tegen. Reisopack staat bekend als een gerenommeerd merk in de verpakkingsindustrie en onze tweedehands bundelmachines worden dan ook gereviseerd door zelfopgeleide monteurs en met A-kwaliteit onderdelen.

Inruil van gebruikte bundelmachines

Na inruil van een bundelmachine volgt een vakkundige revisie door onze servicemonteurs. Na demontage en revisie bieden wij de machine weer aan als gebruikte machine of verhuren we hem als occasion. Reisopack bundelmachines worden goed onderhouden en na een revisie kunnen ze nog gemakkelijk jaren mee. Daarnaast is de investering in een tweedehands bundelmachine vaak ook vele malen lager dan de aanschaf van een nieuwe en daardoor is de terugverdientijd (ROI) voor klanten korter.

Installatie bundelmachine tweedehands

Desgewenst kan Reisopack ook de installatie van de tweedehands bundelmachine voor haar rekening nemen. Wij beschikken over ervaren servicemonteurs voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en installatie van machines. Ook hebben we een groot onderdelenmagazijn waar vrijwel alle benodigde onderdelen te verkrijgen zijn voor een groot assortiment aan bundelmachines.

Goederen en pallets bundelen

Bundelmachines, ook wel omsnoeringsmachines of bandeermachines genoemd, zijn specifiek ontworpen om goederen en pallets te bundelen, verstevigen of vast te maken waarbij gebruik wordt gemaakt van metaal- of kunststofband.

Uitgebreid assortiment tweedehands bundelmachines

Reisopack heeft een uitgebreid assortiment omsnoerings- en bundelmachines. Voor kleine hoeveelheden dozen kunt u kiezen voor een semi-automatische boog- of tafelmachine. Heeft u behoefte aan een machine die grotere hoeveelheden kan omsnoeren dan zijn er onze (vol-) automatische machines die ook geรฏntegreerd kunnen worden in een automatische verpakkingslijn.

Wilt u meer informatie over onze (gebruikte) bundelmachines of wilt u een Reisopack bundelmachine aanschaffen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons online contactformulier of telefonisch via +31 (0) 85 077 8387.