Bij Reisopack hebben wij diverse machines die u kunnen helpen bij het sluiten van dozen, zoals een automatische dozensluiter. Onze automatische dozensluiters kenmerken zich door het feit dat ze erg gebruiksvriendelijk zijn, aangezien u zelf de uitvoerlengte kunt instellen en de machine makkelijk te verplaatsen is middels de zwenkwielen. Wij leveren zowel automatische dozensluiters als semi-automatische dozensluiters.

Automatische dozensluiter geïntegreerd in productielijn

Onze automatische dozensluiters bieden u de ideale ondersteuning in uw bedrijfsprocessen. Dit, aangezien al onze automatische dozensluiters met de juiste sensoren volledig geïntegreerd kunnen worden in een geautomatiseerde productielijn. Reisopack neemt tevens graag de tijd om u hierover gedetailleerd te adviseren. Afhankelijk van uw bedrijfsgrootte, het formaat van de dozen en de frequentie stellen wij graag een oplossing op maat samen.

Volledig automatische dozensluiter

Reisopack beschikt over een aantal volledig automatische dozensluiters. Voor deze machines is veelal geen operator meer nodig. Dit is ideaal indien u grote aantallen dozen moet omsnoeren. Dankzij onze automatische dozensluiters bent u in staat om de gehele productielijn te automatiseren. Met behulp van een lopende band of heftruck worden de dozen naar de machine gebracht waarna de dozensluiter de goederen automatisch stevig zal omsnoeren.

Semi-automatische dozensluiter

Een semi-automatische dozensluiter daarentegen heeft wel een deel arbeid van een operator nodig. Dit is eerder geschikt indien u kleinere aantallen dozen moet omsnoeren. Er kan gekozen worden voor een dozensluiter met voetpedaal of drukknop. Het voordeel hiervan is het feit dat de dozen automatisch omsnoert worden, maar er wel handmatige controle blijft. Onze semi-automatische dozensluiters worden veelal ingezet in de tuinbouw en transportsector. Het voordeel van een semi-automatische dozensluiter is het feit dat de machine een stuk flexibeler is, aangezien deze makkelijk verrijdbaar is. Uiteraard kunt u ook deze machines volledig integreren in uw geautomatiseerde productielijn.

(Semi-)automatische dozensluiter van Reisopack

Reisopack heeft een ruim aanbod aan (semi-)automatische dozensluiters. Al onze machines worden gebruiksklaar afgeleverd en indien gewenst geïnstalleerd naar de behoeftes van de klant. Wanneer wij de (semi-)automatische dozensluiter afleveren, krijgt u tevens een volledige uitleg over het gebruik van de machine. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op indien u verdere vragen heeft over onze (semi-)automatische dozensluiters.