Soms gaat de voorkeur voor huren boven die van kopen. Denk aan tijdelijke projecten of het spreiden van een grote investering. Daarom verhuurt of leaset Reisopack ook gebruikte en nieuwe omsnoeringsmachines tegen concurrerende prijzen voor een korte of lange periode. Bijkomend voordeel is dat u zich hierdoor geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud of het keuren van de machines en behoudt u de controle over de kosten.

Gebruiksklaar geleverd

Nieuw of gebruikt, wij leveren onze huurmachines altijd gebruiksklaar af. Na de huurperiode nemen wij de omsnoeringsmachines weer in en zorgen we ervoor dat deze goed ontsmet en schoongemaakt worden. Zo kunt u er weer van op aan dat wij altijd schoon huurmaterieel aanleveren.

Transport huurmachines

Wilt u zelf het transport regelen, of zullen wij u dit uit handen nemen? Zo kunt u zelf het halen en retour brengen inplannen, of Reisopack regelt dit voor u. Zowel vaste transporteurs als eigen transportmiddelen van Reisopack worden gebruikt voor zowel binnen- als buitenlandse leveringen.

100% garantie

U loopt geen enkel risico bij het huren van onze gebruikte en nieuwe omsnoeringsmachines. Tijdens de volledige huurperiode krijgt u van Reisopack 100% garantie op het gebruik van de onze machines. Omdat ze voor levering volledig gecheckt zijn door onze ervaren monteurs kunt u ervan op aan dat ze volledig betrouwbaar ingezet kunnen worden.

Voor korte of lange projecten

U kunt uw omsnoeringsmachines bij Reisopack voor korte of langere tijd huren. Heeft u een groot project, dan adviseren wij om met ons een lease overeenkomst aan te gaan bijvoorbeeld. Graag denken wij met u mee over de beste oplossing voor uw vraagstuk.

Wilt u meer informatie over het huren of leasen van onze omsnoeringsmachines? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon. Ons team zit klaar om u te voorzien van de benodigde informatie.