Bij drukkere perioden is het prettig om over een helpende hand te beschikken waardoor u sneller pallets of dozen kunt omsnoeren. De aanschaf van een nieuwe machine is vaak kostbaar, dus kan het huren van onze omsnoeringsmachines een stuk voordeliger zijn. Onze machines zijn voor iedere tijdsperiode te huur.

Reisopack 2830

Reisopack 2830

Het omsnoeren van pallets gebeurt snel en eenvoudig met deze omsnoeringsmachine. Dankzij de eenvoudige bediening kan iedere werknemer er direct mee aan de slag.

Reisopack 2830

De machines die wij hebben klaarstaan voor het verhuur van omsnoeringsmachines, zijn de Reisopack 2830 modellen. Het omsnoeren van pallets gebeurt snel en eenvoudig met deze semi-automatische bindmachine. Deze omsnoeringsmachine beschikt over een gebruiksvriendelijke bediening en is tevens verplaatsbaar. Deze machine plaatst u naast de gestapelde pallet, waarna u deze vervolgens kunt omsnoeren. Met de Reisopack 2830 heeft binnen 54 seconden uw pallet volledig vastgebonden met hoeklatten.

Betrouwbare verhuurder

Het huren van omsnoeringsmachines bij Reisopack kent veel praktische en financiële voordelen. Zo wordt na aflevering altijd de machine geïnstalleerd, waarna een uitleg volgt van onze specialist. Hierdoor wordt u wegwijs gemaakt met onze bindmachine. Ook zijn aanschafkosten niet van toepassing bij het huren van een omsnoeringsmachine. Bij ons huurt u tegen een vaste prijs per dag/week een bindmachine.

Snel geleverd en opgehaald

Het transport bij het huren van omsnoeringsmachines verloopt bij Reisopack feilloos. Zo hebben we een aantal machines die wij standaard reserveren voor de verhuur. Dit stelt ons in staat om uit voorraad machines te kunnen leveren. Wij beschikken over eigen chauffeurs, dus ook het transport wordt door ons goed geregeld. Bij het stopzetten van de huur, halen onze chauffeurs de machine ook weer op.

Meer infomatie

Heeft u nog enkele vragen wat betreft de verhuur van omsnoeringsmachines? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer +31(0) 085 077 8387 of mail ons op contactformulier.